La Cerdanya

La Cerdanya és la gran vall dels Pirineus i una de les amples d’Europa. Destaca per la seva altitud mínima, 1000 metres, i la seva orientació est-oest que li donen un clima fred, però sec i assolellat.

És una comarca única i màgica que desperta passions pel seu paisatge incomparable. Combina trets del Mediterrani amb la naturalesa, l’interès patrimonial i l’aire fresc de la muntanya. A més ofereix moltes possibilitats des de descobrir prats alpins, boscos, fagedes o rutes i camins inigualables. A més cal destacar la conservació dels seus poble mil·lenaris i la riquesa que suposa l’art romànic que tots ells tenen. Per tot això es converteix en l’espai ideal per practicar esport.

La seva gastronomia és de les més reconegudes i variades de Catalunya, i amb la tradicional qualitat hotelera, fan de la Cerdanya un destí ideal per fer-hi turisme actiu, com el que us proposem en aquestes rutes de BTT, en que visitarem un bon nombre de pobles de la muntanya i de la plana, gaudint de l’ entorn, la gastronomia comarcal i el seu patrimoni històric. La Cerdanya s’ha de viure per sentir-la i gaudir-la.

T’endinses a descobrir-la?